A főzés kémiája: miért könnyezel a hagymától? Fedezd fel az ételkészítés mögött meghúzódó kémiai reakciókat!
@kemiamindenkinek Leplezetlen kemia Dr Anitaval – 2. rész A főzés kémiája: Miért könnyezel a hagymától? Fedezd fel az ételkészítés mögött meghúzódó kémiai reakciókat! @kemia_mindenkinek MagyarKémikusokEgyesülete ♬ eredeti hang – Kémia mindenkinek – Kémia mindenkinek
Leplezetlen kemia Dr Anitaval – 2. rész A főzés kémiája: Miért könnyezel a hagymától? Fedezd fel az ételkészítés mögött meghúzódó kémiai reakciókat! @kemia_mindenkinek MagyarKémikusokEgyesülete
Cs H M O P ZS Ö
Iratkozz fel hírlevelünkre és rendszeresen értesítünk a legfrissebb programokról, eseményekről!
© 1907-2024 - Magyar Kémikusok Egyesülete All rights reserved | web: Hedi webdesign